Sitemap | Avanceret søgning |

Kolofon

Tegneskolen er produceret af JP Undervisning og Billedskolen på Horsens Kunstmuseum.

Rettigheder til materiale på Tegneskolen tilhører Billedskolen på Horsens Kunstmuseum, dog med følgende undtagelser: Materiale, hvor andre (f.eks. Morgenavisen Jyllands-Posten) er anført som kilde eller ophavsmand.

Materiale på Tegneskolen kan gemmes, kopieres, bearbejdes og fremvises i forbindelse med undervisning. Materialet må ikke gøres til genstand for kommerciel udnyttelse eller på anden måde offentliggøres med betaling for øje. Ved fremvisninger krediteres ophavsmanden og kilden (f.eks. Morgenavisen Jyllands-Posten). Ved fremvisninger skal ophavsmandens droit morale respekteres.

Webmaster: Birgitte Hjort Nielsen

Projektleder: Birgitte Hjort Nielsen

Redaktion: Jannik Broz, Billedskolen på Horsens Kunstmuseum

Layout og programmering: Christian Wahlstrøm Larsen

Video: Esben Nielsen

Grafik: Stine Vikmann

Øvelser og opgaver om manga og perspektiv og tusch er lavet af henholdsvis Jan Kjær (manga) og Søren Essendrop (Tusch, perspektivtegning og pimp your pet) 

Opret dit eget projektrum

Et projektrum på viden.jp.dk giver dig mulighed for at uploade filer, som du gerne vil dele med andre. Du kan også lave dit eget udvalg af dokumenter fra portalen.
Opret projektrum

Videnbanken

Videnbanken er indgangen til Morgenavisen Jyllands-Postens verden af viden. Her er samlet tusindvis af artikler, fotos, grafikker, undervisningsforløb, digitale kort og meget andet.
Gå til vidensbanken

Årets store aviskonkurrence

"PÅ GRÆNSEN" er temaet for dette års aviskonkurrence. Tilmeld din klasse hos Jyllands-Posten, og få adgang til alle vores tilbud og produkter.
Læs mere her