Sitemap | Avanceret søgning |

Om Tegneskolen

Tegneskolen er en række praktiske tegneøvelser, der er lavet for børn i alderen 9-17 år. Der er 20 øvelser med 1-3 opgaver til hver. Alle kan benytte opgaverne, som ikke kræver, at man har tegnet tidligere.
Læs mere

Tegn med trekanter og firkanter

Nu skal du til at tegne med trekanter og firkanter. Den måde at tegne på bruges blandt andet, når man laver 3D til et computerspil.
Se opgaven

Opret dit eget projektrum

Et projektrum på viden.jp.dk giver dig mulighed for at uploade filer, som du gerne vil dele med andre. Du kan også lave dit eget udvalg af dokumenter fra portalen.
Opret projektrum

Videnbanken

Videnbanken er indgangen til Morgenavisen Jyllands-Postens verden af viden. Her er samlet tusindvis af artikler, fotos, grafikker, undervisningsforløb, digitale kort og meget andet.
Gå til vidensbanken

JP Explorer

JP Explorer står bag Jyllands-Postens eventyrlige ekspeditioner til klodens fjerneste afkroge. Siden 1998 har JP Explorer gennemført 24 ekspeditioner til mere end 70 lande.
Læs mere

Quiz og spil

Find et land i Afrika, tag Jorden rundt med Galathea - eller test din paratviden. Her finder du Jyllands-Postens videnspil, hvor du kan prøve dig selv eller udfordre en ven.
Læs mere