Sitemap | Avanceret søgning |

Conny fik oprettet en falsk profil

Af KARINA O. DAHLGAARD
Publiceret 19-06-2011

Navn: Conny Westphall.

Alder: 42 år.

Det gjorde identitetstyven: Conny Westphall oplevede for et par år siden, at en person oprettede en profil på Facebook i hendes navn med hendes billede og hendes oplysninger. Den falske Conny Westphall blev venner med den ægte Conny Westphalls kolleger på det sociale medie og begyndte at lave personlige og intime statusopdateringer som: »Er lidt nede, har lige skændtes med kæresten« og »Er på vej i bad, trænger til at blive barberet«.

Først da kollegerne kom med bemærkninger om, at hun var på Facebook, blev Conny Westphall opmærksom på det.

Hvordan fandt tyven oplysningerne: Billedet og oplysningerne lå på nettet og kunne findes via hendes firmahjemmeside, artikler og blogs.

Conny Westphall er ikke 100 pct. sikker på, hvem der gjorde det. Men hun tror, at det er en person, der var ude på at genere hendes mand.

Hvad blev der gjort: Conny Westphall meddelte de nye online-venner, at profilen var falsk og meldte det derefter til Facebook. Profilen findes ikke længere.

»Det var ubehageligt, at vedkommende udgav sig for at være mig, og det afholdt mig længe fra at få en profil på Facebook,« siger Conny Westphall.

Copyright: Morgenavisen Jyllands-Posten

Hvis du vil vide mere
'