Sitemap | Avanceret søgning |
10-07-2012
Tema: Identitetstyveri
Stadig flere danskere udsættes for, at nogen misbruger deres personlige oplysninger på internettet eller i den fysiske verden. Morgenavisen Jyllands-Posten beskrev i en artikelserie de problemer, som opstår, når identitetstyve beriger sig økonomisk eller chikanerer deres ofre.
27-04-2012
Dig og din økonomi
Du skal holde hus med dine penge. Det vil sige, du skal meget gerne have styr på dine indtægter og udgifter. Men det kan være svært nok. Få gode råd om forbrug, løn og arbejde her.
27-04-2012
Din økonomi og bankerne
Opsparing, lån og pension. Pyha, det er ikke nemt at vide, hvad man skal gøre, når selv bankerne kan have svært ved at holde budgetterne. Få god indsigt i de komplicerede temaer.
27-04-2012
Handel og økonomi
Virksomhederne skal tage samfundsansvar og ikke kun fokusere på produktet men på helheden omkring produktet. Hvordan er arbejdsforholdene, logistikken og miljøet, der hvor varen bliver lavet? Bliv blandt andet klogere på CSR. 
27-04-2012
Danmark og det økonomiske kredsløb
Danmarks økonomi hænger sammen i et stort kredsløb, hvor små ændringer i nationaløkonomien kan have store betydninger for den enkelte dansker.

Det økonomiske kredsløb

Alle økonomiske transaktioner i samfundet er afhængige af hinanden i et bestemt men temmelig kompliceret mønster. Selv små ændringer i lønniveau, skat eller priser på varer kan have stor betydning for den enkelte dansker.
Læs artiklen

Forfulgt af identitetstyv

En lønkonto, der er blevet tømt, og en bunke med utallige regninger og rykkere er konsekvensen af den identitetstyv, der har forfulgt 22-årige Laura Madsen siden 2008.
Se video

Mangler du et job?

Få tips og gode idéer til hvordan du finder et fritidsjob. Se desuden også eksempel på hvordan du kan skrive et CV.
Læs artiklen