Sitemap | Avanceret søgning |

Temaartikler

Global handel
Mange studerende tager til udlandet for at læse i en kortere eller længere periode i forbindelse med deres uddannelse. Ud over at blive rigtig god til det lokale sprog og møde spændende mennesker, så giver det en grundliggende forståelse for andre kulturer, global handel, og et internationalt udsyn, som du kan gøre brug af senere hen.  
Publiceret 29-03-2012

Prisdannelse
Hvad skal en vare koste, for at du vil købe den? Og hvordan ved sælgeren hvilken pris, han skal tage for varen for at gøre en god handel?

Publiceret 29-03-2012

Virksomheder og regnskab
Selv store virksomheder som Mærsk, Appel og Facebook er startet med en god idé, nogen fik på et tidspunkt. Har du en god idé, som du brænder for og mener, du kan tjene penge på, behøver du ikke oprette et selskab til at starte med for at komme i gang ene mand. Det er ikke så svært at komme i gang.

Publiceret 29-03-2012

Det økonomiske kredsløb

Alle økonomiske transaktioner i samfundet er afhængige af hinanden i et bestemt men temmelig kompliceret mønster. Selv små ændringer i lønniveau, skat eller priser på varer kan have stor betydning for den enkelte dansker.
Læs artiklen

Forfulgt af identitetstyv

En lønkonto, der er blevet tømt, og en bunke med utallige regninger og rykkere er konsekvensen af den identitetstyv, der har forfulgt 22-årige Laura Madsen siden 2008.
Se video

Mangler du et job?

Få tips og gode idéer til hvordan du finder et fritidsjob. Se desuden også eksempel på hvordan du kan skrive et CV.
Læs artiklen