Sitemap | Avanceret søgning |

Undervisning

Undervisningshæftet "Arabisk forår" er udbygget med undervisningsforløb, konkrete undervisningsopgaver og lærervejledning.

Til hver af artiklerne i undervisningshæftet "Arabisk Forår" her JP Undervisning produceret tilhørende opgaver. De er tilknyttet hver artikel men ligger også i kronologisk orden under "Opgaver". Der findes desuden en lærervejledning til materialet.

Det er muligt at købe ekstra klassesæt af "Arabisk forår" så længe lager haves. Et klassesæt koster 200 kr. pr. stk. Skriv til undervisning@jp.dk

Brug linket herunder til tilmeldingen, hvis du ønsker at din klasse skal få besøg af en af Jyllands-Postens korrespondenter. Det er erfarne og dygtige journalister, der har set begivenhederne i Mellemøsten og Nordafrika på tætteste hold. Alle besøg vil blive gennemført i uge 46.

Listen over skoler, der får besøg, offentliggøres her på hjemmesiden senest den 15. oktober 2012.

LINK: Vi vil gerne have besøg af en journalist!

Arabisk Forår

Læs magasinet Arabisk Forår (8.-10. klasse og ungdomsuddannelserne) som e-magasin her.
Læs magasinet Arabisk Forår

Artikler fra arkivet

Udvalgte artikler fra Jyllands-Postens arkiv er gjort tilgængelige for dem, der ønsker at gå yderligere i dybden med temaet.
Se artiklerne

Bliv klogere på Bahrain

Vidste du for eksempel, at Bahrain ligger i Mellemøsten. Det er en øgruppe i Den Persiske Golf, øst for Saudi-Arabien. Landets hovedstad hedder Manama og den har 163.000 indbyggere.
Gå til landefakta