Sitemap | Avanceret søgning |
 

Om JP Undervisning

JP Undervisning er Morgenavisen Jyllands-Postens undervisningsafdeling, som blandt andet producerer digitale undervisningsmaterialer. Disse materialer er gratis at bruge, og mange af dem er samlet her på portalen. Mange af materialerne er produceret i samarbejde med eller med støtte fra partnere - blandt andet Udenrigsministeriet og FN.

Målgrupper for undervisningsmaterialerne er typisk grundskolens ældste klasser og/eller elever på de gymnasiale ungdomsuddannelser. I materialerne inddrages Jyllands-Postens medieproduktion, som suppleres med baggrundsmaterialer, temaer, landeportrætter, landefakta, kort og undervisningsforløb med både lærervejledninger og konkrete opgaver

JP Undervisning har også ansvaret for Jyllands-Postens to mediarier i Århus og København.

JP Undervisning
Morgenavisen Jyllands-Posten
Rådhuspladsen 37
1785 København V 
Telefon: 33 30 30 30
undervisning@jp.dk

Videnbanken

Videnbanken er indgangen til Morgenavisen Jyllands-Postens verden af viden. Her er samlet tusindvis af artikler, fotos, grafikker, undervisningsforløb, digitale kort og meget andet.
Søg i videnbanken

Mediariets formål

Et besøg i Jyllands-Postens Mediarium skal være sjovt - men det skal også give stof til eftertanke. Efter besøget ved du meget mere om, hvordan journalister arbejder og nyhedsstrømmen løber.
Læs mere her