Sitemap | Avanceret søgning |

Med verden i søgeren

JP Explorers fotografer har siden 1998 besøgt flere end 70 lande - og fundet ud af, at den bedste historie altid ligger for enden af en hullet jordvej. Undervejs har de sendt tusindvis af billeder hjem til Jyllands-Posten fra klodens fjerneste afkroge bl. a. via satellit. Se nogle af de bedste billedserier her.

Multimedie

Her i multimedierummet finder du billedserier, videoer og multimediepræsentationer fra blandt andet Galathea 3-ekspeditionen.

Film om Galathea 3

"Jorden rundt på 80 minutter med Galathea 3" er dokumentarfilmen om ekspeditionen, som på 257 døgn bragte "Vædderen" til klodens fjerneste afkroge. Filmen fortæller historien om de mange forventningsfulde videnskabsfolk, hverdagen på "Vædderen" og mødet med eventyret i det fremmede.

Som ekstramateriale har DVD'en Hakon Mielches film om Galathea 2-ekspeditionen i 1950-52. Filmen er en essens af ekspeditionens 21 måneders brogede og strålende eventyr under den brændende tropesol og iskolde antarktiske storme.

DVD'en rummer også "Jorden rundt i 80 billeder med Galathea 3" - et slideshow fra Morgenavisen Jyllands-Postens pressefotografer, som blev landsat og rejste bag kystlinien i de områder, hvor "Vædderen" nåede frem.