Sitemap | Avanceret søgning |

De journalistiske job på Jyllands-Posten

En journalist er ikke bare en journalist. Der er en lang række af forskellige journalistiske job på Jyllands-Posten med hver sine funktioner. Mød nogle af de journalistiske medarbejdere.

 

Fotografen
Nørre Vorupør. Tarm. Folketinget. Silkeborg. Roskilde. Vestre Fængsel. Lundeborg. Blokhus. Det lokale værthus. Viborg. Stenlille. Tårnet i Kastrup Lufthavn. Jeg har været der.

Korrespondenten
Selv i journalistkredse har udenrigskorrespondenterne et særligt macho-ry. Krig, kvinder og en whiskey til den sene morgenmad synes at være regelmæssige ingredienser. Og selv om virkeligheden måske er en smule mindre glorværdig, er jobbet absolut et af de mest farverige, der findes.

Nyhedsgrafikeren
Skal det være kunst eller færdigt?
Ovenstående er en klassisk bemærkning i tegnestuen, hvor jeg er leder.

Nyhedsredaktøren
Som nyhedsredaktør er man good cop og bad cop i en og samme person.

Redaktøren
Hvad vil hele Danmark gerne læse om på søndag? Hver mandag morgen begynder jeg at tænke en uge frem til det næste nummer af Indblik, som kommer med avisen om søndagen.

Reporteren
Klokken nærmer sig seks. Imens resten af verden er på vej hjem til middagsmaden, tampes der i tastaturet for at nå at få artiklen om overborgmester Ritt Bjerregaards (S) kritiserede byggeri på Kløvermarken færdig.

Videnbanken

Videnbanken er indgangen til Morgenavisen Jyllands-Postens verden af viden. Her er samlet tusindvis af artikler, fotos, grafikker, undervisningsforløb, digitale kort og meget andet.
Gå til vidensbanken

Multimedie

I multimedierummet finder du billedserier, videoer og multimediepræsentationer fra blandt andet Galathea 3-ekspeditionen.
Læs mere

Quiz og spil

Find et land i Afrika, tag Jorden rundt med Galathea - eller test din paratviden. Her finder du Jyllands-Postens videnspil, hvor du kan prøve dig selv eller udfordre en ven.
Læs mere

Et døgn på avisen

Følg med fra tidlig morgen til sen, sen nat på avisernes vej fra tanke til brevsprække.
Læs mere

Test dig selv

Lærte du noget af besøget i mediariet? Prøv Journalist-quizz'en og se, hvor meget du kan huske.
Prøv quizzen