Sitemap | Avanceret søgning |
 

Kontakt og kolofon

viden.jp.dk er en portal målrettet til elever, studerende og lærere, som her får gratis adgang til bl.a. Morgenavisen Jyllands-Postens undervisningsmaterialer, multimedieproduktioner, arkiver, e-avis og digitale landkort.

Indhold fra bl.a. avisens JP Explorer-ekspeditioner, Galathea 3-ekspeditionen og tidsskriftet Aktuel Naturvidenskab er indekseret efter klassetrin og fag.

Adgang til en del af indholdet kræver et skole-UNI-login eller et JP Master-abonnement, men det meste er frit tilgængeligt for alle.

Rettigheder til indhold på viden.jp.dk tilhører Morgenavisen Jyllands-Posten, dog med følgende undtagelser: Materiale, hvor andre (f.eks. AP Photo, Aktuel Naturvidenskab mv.) er anført som kilde eller ophavsmand.

Indhold på viden.jp.dk kan gemmes, kopieres, bearbejdes og fremvises i forbindelse med undervisning. Materialet må ikke gøres til genstand for kommerciel udnyttelse eller på anden måde offentliggøres med betaling for øje. Ved fremvisninger krediteres ophavsmanden og kilden (f.eks. Morgenavisen Jyllands-Posten). Ved fremvisninger skal ophavsmandens droit morale, dvs. personlige rettigheder, respekteres.

Kontakt redaktionen for køb af billeder.

Webmaster : Signe Lund Kristensen

Portalredaktion: Kathrine Krake  og Birgitte Hjort Nielsen

Indeksering: Anni Østergaard Mortensen og Hanne Johnsen

Design:  Stine Vikman Jensen og Rasmus Torp Christiansen

Layout og programmering : Christian Wahlstrøm Larsen

Flash-programmør : Stanford Vinson

Samarbejdspartnere
Naturvidenskablige artikler: Aktuel Naturvidenskab
Kort: Scanmaps  

Se i øvrigt kolofon for hvert tema-site.