Sitemap | Avanceret søgning | Dine dokumenter

Billedserier

Atomlatteren

Den 6. august er årsdag for atombomberne, som faldt over Hiroshima og Nagasaki i 1945. Det bliver markeret hvert år i Japan, og det er ikke noget, folk smiler af.

Vis billedserie

Bang - sjov med krudt

Zack Bunsby er souschef i DWF Gun Range, og her kan politikere og andre tossede organisationer, der forslår en øget våbenkontrol, godt pakke sammen. For i dette land er folkets ret til at bære våben skrevet ind i forfatningen, og den rører man ikke ved eller laver sjov med.  

Vis billedserie

Bøsse-cowboys er ikke sjove

Det er i orden at komme med uskyldige vittigheder om cowboys og cowboykulturen, men at lave en film, hvor man fremstiller cowboys som bøsser, er ikke acceptabelt. For cowboys er ikke bøsser - de er rigtige mænd. I hvert fald i Texas.

Vis billedserie

Det er sjovt at kaste med dej

Hos Boskov Bageri i Køge morer bagersvend Johnny Pedersen og bagermester René Godborg sig bl.a. med at kaste med dej. Men løjerne i bageriet var grovere før i tiden.

Vis billedserie

Det er slet ikke sjovt

Underholdning: Bare ikke om dværge, Nordkorea og kineserne. Folk med én arm og andre handikappede. Dette er blot nogle af de emner, som tv-selskaberne holder sig fra, når de producerer underholdningsprogrammer for japanerne.

Vis billedserie

Drilleri har ingen alder

Både børn og voksne driller hinanden. Men mens de ældre på Sygekassens Hjem i Svendborg kender grænsen mellem drilleri, satire og fornærmelser, kan et simpelt drilleri sagtens udvikle sig til en mindre slåskamp i sandkassen i Børnegården Byparken.

Vis billedserie

En guddommelig kejserfamilie uden humor

For nogle japanere er kejserfamilien nærmest gudelig. Det er en af forklaringerne på, at der ikke bliver lavet meget sjov med kejseren og hans familie. Medmindre man er meget modig.

Vis billedserie

En helt almindelig dag i Tokyo

På JP Explorers rejse rundt i humorens verden besøgte Sanne Gram og Anders Lund Madsen Japan, hvor de næsten forsvandt i menneskemængden. 

Vis billedserie

Er der sjovt på dødsgangen?

Hvordan holder man humøret oppe på dødsgangen. Kan man have det sjovt, når man står derude på livets kant? For umiddelbart ser det ikke ud som om, der er noget at grine af.

Vis billedserie

Hun ler med Bush - men ikke af ham

Præsidentens by: Valerie Citrano ler meget. Bare ikke af sin gode ven - den tidligere amerikanske præsident George W. Bush.

Vis billedserie

Indtryk fra Jerusalem

Tag med en tur gennem Jerusalem, som fotograf Emil Ryge Christoffersen oplevede byen gennem sit kamera.

Vis billedserie

Lufthavnshumor

Ved landets grænse er der en grænse for humor.

Vis billedserie

Når stjerner dør

Rudy Chavarria foreviger sig selv foran den lukkede port ved Neverland. Han mener, man godt kan lave grin med folk - særligt de kendte, for de er på en eller anden måde offentligt eje. Men der skal stadig være noget respekt.

Vis billedserie

Rakugo i nye klæder

Rakugo er en traditionel japansk form for one-man-show. Men folk er blevet nærtagende, så derfor har grænserne for det sjove flyttet sig. Det er f.eks. helt umuligt at lave grin med professionelt baseball. Og blinde.

Vis billedserie

Sjov i Gaza

Hvor mange turistattraktioner kan man egentlig nå på fire timer i det, som palæstinenserne selv kalder verdens største fængsel?

Vis billedserie

Skrigeren fra Hermosa Beach

Stand-up komikere har magt. Da Sanne Gram og Anders Lund Madsen besøgte The Comedy & Magic Club i Los Angeles, havde Stand-up komikerne magt over deres publikum, som skreg af grin.

Vis billedserie

Sort humor er ikke for alle

N-ordet: En neger må gerne kalde en neger for nigger. Men en hvid mand må ikke. Heller ikke selv om det er for sjov.

Vis billedserie

Til rodeo i Texas

En rigtig cowboy kan spytte henkastet mellem to sætninger. For en rigtig cowboy er det lige så naturligt at sende spyt ud gennem tænderne, som det er at klappe en hest. Tag med exploratørerne til rodeo i Mesquite, Texas.
Læs reportagen

Ekspeditionen på video

På ekspeditionerne har Sanne Gram og Anders Lund Madsen ført logbog på video. Se deres video-postkort fra Danmark og resten af verden her.
Se video-postkort

Sjov med skydevåben

Våben er kun sjove, hvis man står i den rigtige ende af dem. Og det er der rigtig mange, der gør, i Texas, hvor man helst skal have 11 skydevåben til personlig sikkerhed.
Læs reportagen

Om at kaste med dej og kister

Kan en bedemand le? Og kan en læge finde på at kaste med dej for at have det sjovt? Der er forskel på humoren på Danmarks arbejdspladser, og ikke alle steder er lige sjove.
Læs reportagen