Sitemap | Avanceret søgning | Dine dokumenter

Deltagere

Anders Lund Madsen
Anders er journalist, foredragsholder og Udbliksredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten. Han var med på Galathea 3-ekspeditionen som formidlingspilot og søslangejæger fra Nuuk til Accra i Vestafrika og igen fra Hobart til Sydney i Australien.
Emil Ryge Christoffersen
Emil er fotograf på Morgenavisen Jyllands-Postens redaktion i København. Han har tidligere bl.a. tilbragt et halvt år som "Park Ranger" i en amerikansk nationalpark. Emil er ekspeditionens fotograf i Israel og Gaza - det er hans første rejse med JP Explorer.
Mik Eskestad
Mik er fotograf og særdeles erfaren i JP Explorer sammenhæng. Mik var bl.a. med på ekspeditionen til Mekong i 2002, og han deltog på en af de mest krævende strækninger gennem det sydlige Afrika på 500-dages turen verden rundt. Mik er et teknisk geni, der ikke er bleg for at lodde i en computer med et søm. På denne ekspedition er Mik fotograf i Danmark, USA og Japan.
Sanne Gram
Sanne Gram er Morgenavisen Jyllands-Postens korrespondent i Beirut, hvorfra hun dækker det meste af Mellemøsten for avisen. Hun er del af JP Explorer-redaktionens stab af opdagelsesrejsende og har stor erfaring fra bl.a. Galathea 3-ekspeditionen, hvor Sanne var Jyllands-Postens togtleder fra Narsarsuaq i Grønland til Cape Town i Sydafrika.

Ekspeditionen på video

På ekspeditionerne har Sanne Gram og Anders Lund Madsen ført logbog på video. Se deres video-postkort fra Danmark og resten af verden her.
Se video-postkort

Helligt land, men en ung stat

Israel blev oprettet i 1948. Selv om det er et ungt land, har landet udviklet sig til at være en regional stormagt. Men Israel er kontroversiel og befinder sig stadig i en af historiens længste nabokrige.
Læs landeportrættet af Israel

Landefakta om Danmark

Vidste du, at hovedstaden i Danmark hedder København, at landets areal er på 43.094 kvadratkilometer, og at befolkningstallet er på 5,5 millioner?
Læs landefakta