Sitemap | Avanceret søgning | Dine dokumenter

Grinets grænser

I virkeligheden er der kun én ting, som er sjov i hele universet. Og det er prutter. Alt andet er til diskussion, meget af det er stærkt begrænset af geografi, race, køn, religion, alder, temperament og intelligens, og visse morsomheder er slet ikke sjove for andre end hende, der ler.

Anders Lund Madsen og Sanne Gram har udforsket humorens grænser i Danmark, Mellemøsten, USA og Japan. Det er blevet til en humoristisk jordomrejse, som folder sig ud i levende reportager, morsomme video-postkort og fortællende billeder.

Læs reportagerne
Den sjoveste vits

462 vittigheder

Jyllands-Postens læsere har indsendt deres bedste vittigheder og historier til konkurrencen om Danmarks bedste vittighed. Se hvem læserne stemte ind som de bedste.
Til vittighederne

Sjov med skydevåben

Våben er kun sjove, hvis man står i den rigtige ende af dem. Og det er der rigtig mange, der gør, i Texas, hvor man helst skal have 11 skydevåben til personlig sikkerhed.
Læs reportagen

Ekspeditionen på video

På ekspeditionerne har Sanne Gram og Anders Lund Madsen ført logbog på video. Se deres video-postkort fra Danmark og resten af verden her.
Se video-postkort

Om at kaste med dej og kister

Kan en bedemand le? Og kan en læge finde på at kaste med dej for at have det sjovt? Der er forskel på humoren på Danmarks arbejdspladser, og ikke alle steder er lige sjove.
Læs reportagen