Sitemap | Avanceret søgning |

Stjerneskud på grusvejen

Australske mænd er ikke sådan at hyle ud af den. Og slet ikke dem i outbacken. Men de gjorde godt nok store øjne, de tre af slagsen, som kørte forbi to dansende exploratricer på en støvet grusvej.

Publiceret 17-08-2000

GAWLER, ONSDAG DEN 16. AUGUSTStjerneskud på grusvejen (1)
Dette er hvad der sker, når Brdr. Olsens "Smuk som et stjerneskud" bliver spillet på en øde landevej i Australien.

Først kørte mændene måbende forbi, så vendte de bilen og kom tilbage med kameraet i hånden. Det syn skulle alligevel kunne dokumenteres.


Bagefter lod de sig grinende byde op til dans. Til høje diskotoner fra Brdr. Olsen og "Smuk som et stjerneskud".


Og lad os så forklare, hvorfor JPexplorer danser rundt ude i ødemarken i stedet for at lave nogle historier.


Jo, det er kaptajn Elleys skyld - eller måske snarere fortjeneste.
Som det blev afsløret i går, har kaptajnen engang i tidernes morgen været på et lederkursus.


Det må være de højtgagerede undervisere, der har lært hende tricket - kendt af børnefamilier verden over: Medbring små godbidder til utålmodige rejsemedlemmer. Godbidderne får dem til at glemme træthed og opgive kævl og brok - og skaber i stedet glæde, korpsånd og fællesskab. Hvis gaverne vel og mærke er valgt med omhu.


Og det har kaptajnens været.


Med passende mellemrum på Beautyboksens rute har kaptajnen med hemmelighedsfuld mine - og fulgt af forventningsfulde blikke - trukket små gaver op af rygsækken. Først JP-kasketter mod den stærke sol (desværre havde kasketterne en underlig pasform, men det var vist også en udgået model.) Derefter var det JP-kuglepenne, som ikke vakte den store jubel, blandt andet fordi flere af dem ikke duede. Derfor skyndte hun sig at få forventningsniveauet op igen ved at tale om Piratos. Dem har vi dog endnu ikke set noget til. Måske har hun spist dem selv.


I så fald er hun tilgivet efter gave-scoopet: CDen med "Fly on the wings of love", som bragte exploratricerne ud i fri dans på grusvejen.Stjerneskud på grusvejen (2)
En død papegøje blev også inddraget i optrinnet på den øde landevej.

Det er et superhit, berømt over næsten hele verden', forklarede exploratricerne deres nye dansepartnere. Mens Morten hjemmevideo-filmede, og DR-Jesper gik Ingrid og lillebror i bedene med en trafikdød papegøje dansende på hånden.


Hva, er I berømte? spurgte mændene undrende. De havde åbenbart fanget forklaringen forkert gennem de høje toner.


Nej, det er ikke os. Det er sangen, måtte vi tilstå.


Men det er kun indtil videofilmen bliver sendt ud på verdensmarkedet!

Landefakta
Australien
Vidste du, at hovedstaden hedder Canberra, at arealet er 7.741.220 km², og at befolkningen er på godt 21 millioner mennesker?

Australien
Vidste du, at hovedstaden i Australien hedder Canberra, at landets areal er 7.741.220 km2 og at befolkningstallet er på godt 21 millioner?

Landeportræt
Hvis du vil vide mere