Sitemap | Avanceret søgning |

Feminin pakke

Vi er kommet til den fase i vort samliv, hvor outbacken er bag os, og ekspeditionens to mandfolk føler sig kaldet til at udtrykke ønske om, at vi piger dropper makeuppen og bare er os selv, såen lissom.

Publiceret 27-07-2000

Rockhampton, torsdag den 27. juli 2000

Anledningen er kaptajnens indkøb af ny, sort mascara til erstatning for den, der er efterladt ved en grøn motel-håndvask i Blackall.

Bemærkningen falder blødt, blidt og i toenighed, og den står i skærende kontrast til det faktum, at Morten og Jespers rejsefæller faktisk i det daglige ser naturlige ud.

Bortset fra eyeliner, mascara, bruncreme, diskret øjenskygge, lyse striber/henna-skylning i håret, farvede øjenbryn, neglelak på tæer og barberede ben m.m., så er både kaptajn Kirsten og Jette skinbarlig natur i feminin indpakning.

Men vi skal naturligvis igennem den. Diskussionen, altså. For alle kvinder med bare et minimum af research udi mænd - ingen nævnt, ingen glemt - vil vide, at mænd no matter what på et tidspunkt i deres liv skal igennem "jeg elsker dig, som du er, skat, så vær bare naturlig"-stadiet.

Det er så nu. I mangel af kærester og ægefæller, og efter to en halv uge i yderst naturlige og autentiske småbyer, er det kun forventeligt, at Morten og DR-Jesper skyder bemærkningen af mod de to eneste kvinder i deres liv lige nu.

De mener det sikkert godt, men exploratricerne husker tydeligt det ordspil, der for to dage siden fandt sted hen over et par øl, som drengene garnerede med en skinkesandwich.

Unge Morten: »Jeg har ikke set en eneste kvinde i Australien, der er værd at vende sig om efter. Det er da underligt. De er godt nok ikke særlig pæne hernede.«

Jesper (Galant' til efternavn): »Nej, de pæneste pige er dem, vi har taget med hjemmefra!«

Se, den slags sandheder glider ned som fløde i øregangen. De to exploratricer ved derfor også, at det nu vil være skæbnesvangert at lade mændene se dem in natura. Jordsøgende hår, rødsprængte kindben og blege øjenvipper har sjældent været årsag til mænds hede blikke og våde drømme.

Eller er der noget, vi har misforstået?

Landefakta
Australien
Vidste du, at hovedstaden hedder Canberra, at arealet er 7.741.220 km², og at befolkningen er på godt 21 millioner mennesker?

Australien
Vidste du, at hovedstaden i Australien hedder Canberra, at landets areal er 7.741.220 km2 og at befolkningstallet er på godt 21 millioner?

Landeportræt
Hvis du vil vide mere