Sitemap | Avanceret søgning |

Til Jyllands-Postens ledelse

Det er kommet mig for øre, at den øvrige besætning på JP-Explore bag min ryg har opsendt nødraketter i gårsdagens avis. Den skulle angiveligt have klaget over såvel måltidernes sjældne forekomst som hotellernes særprægede standard.

Publiceret 25-07-2000

Queensland, mandag den 24. juli 2000

Herunder det faktum, at værelserne måske er en kende kølige i de tidlige morgentimer. Det kan jeg naturligvis tilbagevise på det bestemteste.

Der er blot tale om, at undertegnede er i færd med at demonstrere den handlekraft og brutalitet, som kvinder med lederambitioner beskyldes for ikke at besidde. De samme kvinder beskyldes også ofte for tilbageholdenhed udi lønforhandlinger og stillingsbetegnelser, hvorfor jeg skal anmode om - nej, øjeblikkeligt forlange - højere diæter til mig selv, firmabil samt retten til fra nu af og i al Explorer-fremtid at kalde mig kaptajn-løjtnant.

Jeg forventer derfor, at ekstra stjerner til skuldrene snarest bliver kastet ned med helikopter, for det haster.

Ellers frygter jeg for besætningens loyalitet, og at de vil tage pungen i egen ødsel hånd. Skulle der mod forventning, og mit vidende, fremover tilflyde avisen yderligere klagesang hernede fra, bør den som vanligt affejes som forkælet vås.

Kun stjerner kan rette op på den penible situation, hvor de tre øvrige exploratører simulerer sultbetinget svimmelhed samt kulderystelser for at lægge pres på mig. Teatralske handlinger berører mig naturligvis ikke.

Mine kollegaer har godt af at opleve outbacken, som den er. Og hvad statsradiofoniens udsendte DR-Jesper angår, så er det kun på tide, at han får indblik i, hvordan et fremadstormende og dynamisk medie som Jyllands-Posten håndterer hverdagens udfordringer.

Bortset fra disse krusninger på overfladen, går det selvfølgelig ufatteligt godt hernede i Australien. Jeg forudser, at mine folk takket være min økonomiske påholdenhed snart vil være så tynde, at vi kan nøjes med to senge. En til mig, og en til de tre andre.

På forhånd tak for velviljen - og lønforhøjelsen.

Venlig hilsen kaptajn-løjtnant in spe, K. Elley

Landefakta
Australien
Vidste du, at hovedstaden hedder Canberra, at arealet er 7.741.220 km², og at befolkningen er på godt 21 millioner mennesker?

Australien
Vidste du, at hovedstaden i Australien hedder Canberra, at landets areal er 7.741.220 km2 og at befolkningstallet er på godt 21 millioner?

Landeportræt
Hvis du vil vide mere