Sitemap | Avanceret søgning |

Café Daisy

Opskrifter på sommersalsa og kyllingebryst fra Café Daisy.

Af JAN LUND, ULLA ØSTERGAARD og HÅVARD BJELLAND (foto)
Publiceret 07-08-1999


4 personer
4 stk. kyllingebryst
1 dl olivenolie
½ dl. friskpresset citronsaft
1 fed knust hvidløg
3 stilke frisk timian og 3 stilke frisk rosmarin
salt og peber

Bland alle ingredienserne og lad kyllingebrysterne ligge i marinaden i 24 timer i køleskabet.

Steges i ovnen ved 180-200 grader i ca. 15-20 minutter.

Sommersalsa
3 store tomater
½ zittauerløg
5 stilke koriander (brug kun bladene)
0,75 ml. olivenolie
0,10 ml. balsamico eddike
0,05 ml. citronsaft
1 jalapeno chili
Salt og peber

Tomater, løg, chili og koriander hakkes fint, og olie, balsamico og citronsaft tilsættes, og det hele smages til med salt og peber. Stilles på køl indtil servering.

Copyright: Morgenavisen Jyllands-Posten

Hvis du vil vide mere