Sitemap | Avanceret søgning |

Murphys lov

Lad os indrømme det: Murphy, North Carolina er ikke verdens mest spændende sted. Vi var på en såkaldt italiensk restaurant, hvor vi optimistisk trådte ind ad døren med et "bona sera".

Publiceret 08-04-1999

Myrphy, North Carolina, onsdag den 7. april 1999

"Hello there," lød det.

Allerede på det tidspunkt burde vi have vendt om på hælene, men først efter diverse italiensk klingende retter nåede fortrydelsen os.

Restauranten lukkede klokken 20.30 og byen lignede en guldgraverlandsby anno 1999. Hvilket den sikkert også er.

"Festen" fortsatte på vores motel. Efter grundig research i vores 500-kilos værktøjskasse lykkedes det til sidst at finde en proptrækker. Imponerende, at der er tænkt på et så primitivt instrument mellem gyroskoper, nødraketter og diverse grej til at trække os op af kviksand.

Så rødvinen blev skænket i plastickrus mellem vores våde håndvaskede tøj på værelset. Vaskeriet lukkede nemlig klokken 17, så vi ser for os, at vi må køre til Atlanta med tøjet hængende til tørre fra tagbagagebæret.

"Hvad fanden er det," spurgte Ulveman og pegede på en sort plastickuffert, som vi trofast har båret frem og tilbage fra bilen hver dag.

"Det er vist et videokamera," svarede Wrem.

Vi åbnede kufferten forsigtigt, som om der var en bombe i den. " Der er alt for mange knapper -det må I tage jer af," sagde Wrem -vores fotograf.

Funch, den eneste af os, der laver hjemmevideoer, trykkede på et par knapper og en ny verden åbnede sig for os.

Vi var pludselig i Venezuela. Vores forgængere i khakishorts poserede foran skiltet med kongekrone på den danske ambassade i Caracas. De solede sig i opmærksomheden fra lokalpressen. De fjollede rundt og lagde armen om ambassadørfruen og især en yngre smuk kvinde, hvis identitet vi ikke kender.

De lignede bestyrelsen i en lokal hønseavlerforening.

Det var for meget. Vi måtte åbne endnu en flakse vin på Best Western motellet værelse 216. Men det utrolige skete. Proptrækkeren knækkede midt over i den følsomme seance. Så meget for en terrængående bil ekviperet til både nord-og sydpol.

Det var aldrig sket for Sydamerika-holdet.

Landeportrætter
Hvis du vil vide mere