Sitemap | Avanceret søgning |

Optræk til mytteri

Det trækker op til mytteri i bilen. Vi har holdt stille hele dagen, og Exploratør Ingemann er alvorligt træt af kaptajnens diktatoriske tilbøjeligheder. Han har gjort oprør.

Publiceret 11-09-1998

Fredag den 11. september 1998

Kaptajnen fralægger sig ethvert ansvar og mener, at det må skyldes de Larium-malariapiller, som fotografen netop er begyndt at indtage før turen til de myggeplagede lande syd for Sahara. Seruminstituttet i København advarede kraftigt om, at de kan udløse langvarige depressioner.

Vi er begyndt at kaste gloser i hovedet på hinanden, og fotografen har foreløbig overtaget i kraft af sit overskudslager af tunge serbiske bandeord.Det kan også skyldes sandet der kryber ind overalt, eller måske er det bare varmen.

Vi har besluttet at løse problemerne som to voksne mennesker, selv om vi føler os mere som pattebørn her midt i verdens største sandkasse.

Vi har forladt Ørkenpilen og er hoppet på et russisk FN-fly og fløjet langt væk. Til en stor strand 600 km fra havet. Til Tindouf i Algeriet. Her har de ry for at være meget bedre til at slås end os.

»I er heldige i dag. Det er kun 40 grader,« lyder velkomsten. Vi satser på at overleve og længes allerede efter Ørkenpilens aircondition-anlæg og køleskab.

Hvis du vil vide mere

Stednavne
Vestsahara

Klassetrin
7.-10. klasse