Sitemap | Avanceret søgning |

Lav et radioprogram

Læs artiklen Den syngende soldat. Læs mere om musik i de lande, Explorer kommer til, i temaartiklen Musik: Rumba, reggae, rock og rap.

Opgave

Lav et radioprogram på engelsk om dansk musik - gerne i grupper. I kan bruge artiklerne til at få ideer: Hvad er vigtigt at fortælle om musik i Danmark? Hvad er specielt traditionelt - og populært? Hvilke sange vil I spille i programmet, og hvordan vil I præsentere dem? Planlæg programmet, skriv teksten og indspil programmet, hvis I har adgang til en båndoptager eller computerudstyr. I kan også "indspille" programmet live, mens klassen lytter og ser på.

Relaterede artikler


19-09-2003

Den syngende soldat

Lucius Banda er Malawis svar på Shubidua: Nationalklenodie og ven af folket. På sit 10. album kritiserer han både Bush, Robert Mugabe og hjemlandets politikere. Nu vil han selv ind i politik.

Temaartikler

Musik: Rumba, reggae, rock og rap
Han er en af de mest populære musikere i sit hjemland og i resten af Afrika. Og han er en af de mest kendte afrikanske musikere i Europa. Papa Wemba fra DR Congo har stået på scenen siden de tidlige 1970'ere, og han udgiver stadig plader og vinder musikpriser.

Hvis du vil vide mere